Spanje / Sevilla / Kortingskaarten

Kortingskaarten in Sevilla

Welke kaarten zijn echt voordelig?

Alcazar Sevilla

Sevilla heeft een groot aanbod van kortingskaarten. In dit artikel zetten wij voor u op een rij welke kortingskaarten en stadspassen in Sevilla daadwerkelijk voordelig voor u kunnen zijn.

Kortingskaarten in Sevilla

Elke grote stad heeft tegenwoordig een groot aanbod van kortingskaarten, zo ook Sevilla. In dit artikel zetten wij voor u op een rij welke kortingskaarten en stadspassen daadwerkelijk voordeliger voor u kunnen zijn.

Als voorbereiding op uw stedentrip Sevilla dient u te beseffen dat het Alcazar paleis van Sevilla enorme wachtrijen heeft tijdens het hoogseizoen (er is een capaciteit van 750 bezoekers). Wanneer u deze tickets niet vooraf koopt heeft u de garantie dat u in een flinke wachtrij zult moeten staan. Het voordeel van onderstaande passen is dat zij allemaal skip-the-line tickets voor het Alcazar bevatten.

Daarnaast kunnen tickets voor de kathedraal makkelijk zijn. Ook deze heeft wachtrijen (minder extreem dan het Alcazar) en door deze tickets online te reserveren kan u de wachtrij ontlopen. Een overzicht van alleen de nuttige kortingskaarten in Sevilla:

1) Absolute aanrader: Super Sevilla Combi € 49

Sinds kort is het via Ticketbar mogelijk de Super Sevilla Combi te bestellen. Wat mij betreft de kortingskaart die echt waar én gemak geeft voor zijn geld. In één aankoop heeft u:

  • Skip-the-line ticket voor het Alcazar paleis
  • Skip-the-line ticket voor de kathedraal van Sevilla
  • Tickets voor de Hop-on-Hop-off Bus (24 uur)
  • Reserveer de Super Sevilla Combi

Bij boeking geeft u uw aankomstdatum in Sevilla door, waarna u vervolgens kunt aangeven wat uw beschikbaarheid is voor de kathedraal en het Alcazar. Uw ontvangt uw tickets vervolgens via de mail.

2) Sevilla City Pass € 52,50

Een andere interessante voordeelkaart is de Sevilla City Pass, waarbij een taxi vanaf het vliegveld inbegrepen zit in de prijs (kost u normaal al rond de 35 euro). Dit ticket is inclusief:

sevilla city pass
  • Skip-the-line ticket voor de Alcazar
  • Tickets voor de Hop-on-Hop-off Bus (24 uur)
  • Een privé taxi naar uw hotel vanaf de luchthaven
  • 20% kortingen op diverse musea, attracties, excursies, flamenco shows en fietstours
  • Optioneel: Rondvaart over de Guidalquivir
  • Reserveer de Sevilla City Pass

Na het doorgeven van uw vluchtnummer en uw voorkeur voor het bezoeken van het Alcazar krijgt u al uw tickets per mail en bent u gegarandeerd van een stressloze citytrip.

3) Combi-ticket Alcazar & Hop-on-hop-off bus € 35,30

Zowel van plan het Alcazar paleis te bezoeken als de hop-on-hop-off bus te gaan gebruiken? Dan bent u met dit combi-ticket voordelig uit.

4) Niet doen: Overige kaarten

Naast deze eerder genoemde kaarten zijn er vele andere passen in omloop zoals de Sevilla Card en Andalusia Card. Deze kaarten raden wij u niet aan, aangezien u ze waarschijnlijk niet snel terug zult verdienen.

sevilla koninklijk paleis Alcazar bezoeken