Spanje / Malaga / CAC

CAC museum Málaga

Centro de Arte Contemporáneo de Málaga

Centro de Arte Contemporáneo de Málaga

Centro de artes contemporary Málaga bezoeken: Alles over CAC museum, oftewel het museum voor de moderne kunsten in Malaga.

CAC Málaga, Centro de Arte Contemporáneo bezoeken

Info Centro de artes contemporary Málaga

Adres Calle Alemania
Tickets Het CAC is gratis te bezoeken
Openingstijden Dinsdag t/m zondag 9.00 – 21.30 uur en tijdens de zomermaanden (20 juni - 7 september) op dinsdag t/m zondag 9.00 – 14.00 uur en 17.00 – 21.30 uur.
Website cacmalaga.eu

Centro de Arte Contemporáneo Málaga (CAC)

Het CAC in Málaga is het ‘Centro de Arte Contemporáneo’, oftewel het museum voor moderne kunsten. In 2003 is het museum geopend op initiatief van de gemeente en heeft als doel om de beeldende kunst uit de 21 en 20e eeuw te promoten. Het huidige gebouw heeft een oppervlakte van 2400 m2, zodat er volop ruimte is de kunstwerken tentoon te stellen. Het CAC museum heeft een vaste collectie van ongeveer 400 moderne kunstwerken van schilderijen, beelden en fotografie welke afwisselend worden tentoongesteld. Daarnaast zijn er geregeld tijdelijke exposities te zien. Bent u als kunstliefhebber in Málaga? Bezoek dan zeker dit gratis museum voor de moderne kunsten.

Locatie Centro de artes contemporary in Málaga

Vlakbij het CAC museum liggen ook:

cac malaga
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."