Spanje / Madrid / Paseo de Recoletos

Paseo de Recoletos Madrid

Paseo de Recoletos Madrid

Paseo de Recoletos Madrid: Alles over deze groene en brede boulevard met beelden en fonteinen van Plaza de Cibeles tot aan Plaza de Colon.

Paseo de Recoletos, straat in Madrid

Info Paseo de Recoletos Madrid

Adres: Paseo de Recoletos
Metro Metrohalte Plaza de Colón of Banco de España

Boulevard Paseo de Recoletos Madrid

Paseo de Recoletos is een grote en bekende straat in Madrid en deze loopt van Plaza de Cibeles naar Plaza de Colón. Centraal door de 500 meter lange Paseo de Recoletos loopt een groene brede boulevard voor voetgangers met diverse beelden en fonteinen.

Het centrale deel van de boulevard is een voetgangerszone ingericht met fonteinen, beelden en groen. Oorspronkelijk is dit het oudste openbare tuin van Madrid. De naam van de boulevard is afgeleid van het klooster van de Augustijnse Recoletos-monniken dat u onderweg tegenkomt.

Het is een ideale groene boulevard om tijdens uw stedentrip Madrid rond te wandelen en bijvoorbeeld te genieten op het terras van Terraza Recoletos, bij Café El Espejo of op het terras van het historische Café Gijón.

Paseo de RecoletosPaseo de Recoletos
Plaza de Colon MadridPlaza de Colon

Locatie Paseo de Recoletos Madrid

Vlakbij de Paseo de Recoletos liggen:

madrid paseo
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."