Spanje / Madrid / Madrid City Pass

Madrid City Pass

Alle voordeelkaarten van Madrid op een rij

adrid City Pass

In dit artikel leest u alles over de voordeelkaarten in Madrid, zoals de populaire Madrid City Pass. Welke kaarten zijn voordelig?

Kortingskaarten in Madrid

Elke grote stad heeft tegenwoordig een groot aanbod van kortingskaarten, zo ook Madrid. In dit artikel zetten wij voor u op een rij welke kortingskaarten en stadspassen daadwerkelijk voordeliger voor u kunnen zijn.

Als voorbereiding op uw stedentrip Madrid dient u te beseffen dat het Prado museum en het Koninklijk paleis van Madrid geregeld lange wachtrijen hebben. Het voordeel van onderstaande pas is dat zij allemaal skip-the-line tickets voor deze beide bezienswaardigheden bevatten.

1) Aanrader: Madrid City Pass € 61,50

De meest populaire voordeelkaart is de Madrid City Pass, waarbij u alle belangrijke tickets voor uw stedentrip Madrid bijeen heeft. Dit ticket is inclusief:

sevilla city pass
  • Fast track tickets voor het Koninklijk Paleis van Madrid
  • Fast track tickets voor het Prado Museum
  • Geniet van één dag met de Madrid Hop on Hop off Bus (bijna 40 stops, inclusief gratis audiogids in verschillende talen)
  • Prado Museum Audioguide – Informatie over de belangrijkste en beroemdste meesterwerken van het Prado Museum. De audioguide is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans.
  • Madrid Stad Audioguide – Ontdek alle hoogtepunten van de stad wanneer u maar wilt!. De audioguide is beschikbaar in Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans.
  • Ontvang 20% korting op meer dan 30 attracties (Real Madrid Bernabeu Stadiontour, Prado Museum + audiogids, Thyssen Bornemisza, Reina Sofia, Tapas Tours, Atletico Madrid Stadiontour en nog veel meer!)
  • Optioneel: 3 Dagen Toeristenreiskaart & Privé Luchthaventransfer: een transfer van Barajas Airport naar uw accommodatie + OV-kaart (inclusief metro, bus en trein in Madrid voor 3 dagen.
  • Alles online – 100% mobiel! U hoeft uw tickets niet te printen of op te halen
  • Meer info en reserveringen Madrid City Pass

2) Madrid Art Walk Pass € 34

Een echte museumliefhebber? Dan bespaart deze Madrid Art Walk Pass u zeker geld. Dit museumticket heeft fast track tickets voor de drie bekende musea uit de museumdriehoek van Madrid:

3) Overige kortingskaarten

Andere kaarten die online worden aangeboden zijn de iVentureCard, MadridCard en Madrid Experience Card. Ten opzichte van de Madrid City Pass zijn de voordelen van deze kaarten maar beperkt.

madrid city pass
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.21%) 1382 reviews
14 juni 2020 Silvia: "De beste online reisgids met leuke tips over de bezienswaardigheden in Spaanse steden."