Spanje / Bilbao / Hotels Bilbao

Beste Hotels in Bilbao (Spanje)

Tips voor de beste hotels in Bilbao centrum en omgeving

Bilbao hotels

Wat zijn de beste hotels in Bilbao? Lees onze tips over de beste en meest unieke hotels in Bilbao centrum en om te overnachten in de omgeving van het Baskenland:

Beste hotels Bilbao

De leukste wijk in Bilbao om als toerist een hotel te kiezen is (vlakbij) de Casco Viejo in Bilbao, dit is het oude stadscentrum. Alle bezienswaardigheden zoals het Guggenheim en de kathedraal liggen op loopafstand van uw hotel en u zit in een levendige wijk met tal van gezellige restaurants. Dit is eveneens de wijk waar u 's avonds het beste kunt zijn om echte Baskische pintxos te proeven.

Mijn 3 favoriete hotels Bilbao centrum

 • Gran Hotel Domine Bilbao: Dit stijlvolle vijfsterren hotel ligt tegenover het Guggenheim museum en heeft een dakterras met mooi uitzicht en een welnesscentrum. Wanneer u een luxer hotel zoekt, raad ik u dit hotel aan in Bilbao.
 • Ercilla López de Haro: Een goed betaalbaar vijfsterren hotel welke centraal ligt tussen het Guggenheim en het oude centrum. Het heeft verder een traditioneel Baskische restaurant en stijlvolle kamers.
 • Occidental Bilbao: Dit viersterren hotel ligt naast de Basilica de Begoña op korte loopafstand van het oude centrum. Dit nette hotel is voorzien van alle faciliteiten zoals een gym en een buitenzwembad. Een veilige keuze voor een niet al te hoge prijs.
Bilbao hotel
Gran Hotel Domine
Meer info
Beste Hotels Bilbao
Hotel Casa Morisca
Meer info
hotels bilbao centrum
Occidental Bilbao
Meer info

Unieke hotels in de omgeving van Bilbao (Baskenland)

Bent u op rondreis en wilt u alleen een dagje Bilbao bezoeken? In de omgeving van Bilbao liggen een aantal mooie en minder standaard hotels om te overnachten. Misschien wordt u vrolijk van de volgende unieke hotels (maximaal 25 kilometer van Bilbao):

 • Castillo de Arteaga: Dit indrukwekkende 13 eeuwse kasteel ligt in Gautegiz Arteaga, in natuurreservaat Urdaibai in het Baskenland (25 km van Bilbao). Het kasteel is in de 19e eeuw gerenoveerd in neogotische stijl die bij u echt het kasteelgevoel zullen versterken. Het ligt in een ideaal wandelgebied en in 10 minuten bent u bij de kust en Guernica (de inspiratie voor Picasso's beroemde schilderij). Zoekt u een unieke ervaring dan zit u goed bij dit hotel!
 • Palacio Urgoiti: Een 17e eeuws paleis met schitterend uitzicht op 12 kilometer van Bilbao en op 5 kilometer van de luchthaven van Bilbao. Het paleis ligt in een mooie groene omgeving en de kamers zijn mooi ingericht
 • Komentu Maitea: Dit hotel is gevestigd in het 17e-eeuwse Santa Isabel-klooster in het Baskische dorp Gordexola, op 10 kilometer afstand van Bilbao. Het gerenoveerde klooster is sfeervol ingericht en ligt in een landelijke omgeving. Dit alles voor een hele schappelijke prijs.
Bilbao hotel
Castillo de Arteaga
Meer info
Beste Hotels Bilbao
Palacio Urgoiti
Meer info
Hotels Bilbao
Komentu Maitea
Meer info

Meer hotels in Bilbao

Booking.com  

Hostels in Bilbao

Bent u op zoek naar een hostel om de Baskische stad te gaan ontdekken? Dit zijn de 6 leukste hostels in Bilbao centrum volgens diverse beoordelingen:

 1. Quartier Bilbao Hostel
 2. Poshtel Bilbao Premium Hostel
 3. Ganbara Hostel
 4. Pil Pil Hostel
 5. Bcool Bilbao
 6. BBK Bilbao Good Hostel
Bilbao hotels en hostels
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."