Spanje / San Sebastian / Palacio Miramar

Palacio de Miramar San Sebastian

Palacio de Miramar San Sebastian

Palacio de Miramar San Sebastian: Alles over het Palacio Miramar San Sebastian. Openingstijden, tickets, adres van dit paleis in de Spaanse stad San Sebastian (Donostia).

Palacio Municipal de Miramar

Het Palacio Municipal de Miramar is een paleis in Engelse stijl en heeft een aantal neo-gotische decoratieve elementen en is ontworpen is door de Engelse architect Seldon Wornum. Het koninklijk paleis werd gebouwd in 1893 in opdracht van de Spaanse koninklijke familie als zomerpaleis en is gelegen in het centrum van San Sebastián. Het is gelegen tegenover de baai en strand van La Concha gelegen op de scheiding van de twee stranden en het heeft een van de meest spectaculaire uitzichten over de stad San Sebastian.

Palacio MiramarPalacio Miramar in san Sebastian

Bezienswaardigheden Palacio Miramar

Het gebied bestaat uit een paleis met zijn park en verschillende gebouwen, tuinen en bijgebouwen, die in totaal een oppervlakte hebben van 34.136 vierkante meter. Het paleis werd tot de jaren 30 gebruikt als zomerresidentie. Tegenwoordig zijn worden er zomercursussen van de la Universidad del País Vasco y de Eusko Ikaskuntza - Sociedad de Estudios Vasco georganiseerd en is het een populaire locatie voor bruiloften en feesten. U kunt het paleis niet bezoeken, maar u kunt wel vrij rondwandelen door de tuinen, vanwaar u mooi uitzicht heeft op de baai van San Sebastian.

Locatie Palacio de Miramar in San Sebastian

san sebastian bezienswaardigheden
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."