Spanje / San Sebastian / Hotels

Beste hotels San Sebastian

Tips voor de beste hotels in San Sebastian (Spanje)

Hotels San Sebastian

Zoekt u een hotel in San Sebastian? Lees onze tips voor de beste en mooiste hotels in het Baskische San Sebastian (Donostia):

Hotels in San Sebastian

Hoewel San Sebastian het imago heeft van een luxe badplaats, hebben de meeste hotels in de stad toch een 'dertien in een dozijn' uitstraling. Voor uw bezoek aan San Sebastian is vooral de locatie van uw hotel belangrijk. Korte loopafstand tot een van de twee stranden en tot het oude centrum met de tal van restaurantjes zal waarschijnlijk uw belangrijkste criterium moeten zijn. In mijn blogs probeer ik altijd een aantal unieke of authentieke hotels uit te lichten, maar in San Sebastian is het goed zoeken naar hotels die opvallen. Toch verdienen een paar hotels een plekje in mijn lijst van aanbevelingen:

Mijn Top 3 Hotels in San Sebastian

  • Hotel Villa Soro: In deze prachtige villa uit 1898 zit een kleinschalig hotel. Het heeft comfortabele ruimtes, de algemene ruimtes ogen prachtig en dat niet al te ver van het centrum van San Sebastian.
  • Maria Cristina, a Luxury Collection Hotel: Wanneer u een écht luxe hotel in de stad zoekt dan raad ik u dit hotel aan. Het (dure) hotel ademt klasse uit en niet voor niets dat veel sterren hier komen logeren tijdens het jaarlijkse filmfestival.
  • Lasala Plaza Hotel: Gewoon een mooi, degelijk hotel voor een nette prijs op een goede locatie. Doordat ik verder geen unieke hotels kon vinden, krijgt dit redelijk nieuwe hotel vanwege zijn uitstekende beoordelingen en mooi gelegen zwembad toch een vermelding.
San Sebastian hotels
Hotel Villa Soro
Meer info
San Sebastian hotel
Maria Cristina
Meer info
Beste Hotels San Sebastian
Lasala Plaza Hotel
Meer info

Beste beoordeelde hotels San Sebastian (Donostia)

Budget (tot 75 euro) Middenklasse (75 - 120 euro) Luxe (120 euro +)
NH San Sebastian Donosti Hotel de Londres y de Inglaterra Hotel Maria Cristina
Hotel Zaragoza Plaza NH Collection San Sebastian Aranzazu Mercure Monte Igueldo
Silken Amara Plaza Hotel Legazpi Doce Rooms & Suites Okako Hotel
Barcelo Costa Vasca Hotel Niza  
Hotel Arrizul Urumea Hotel Astoria 7  

Booking.com  

Hostels in San Sebastian

De leukste hostels in San Sebastian op een rij. De 3 best beoordeelde hostels zijn:

  1. Koisi Hostel
  2. A Room in the City
  3. Downtown River Hostel
san sebastian bezienswaardigheden
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."