Spanje / San Sebastian / Kursaal

Kursaal San Sebastian

El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal

Kursaal San Sebastian

'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal' San Sebastian: Alles over het congrespaleis Kursaal in San Sebastian. Meer over deze bezienswaardigheid Kursaal in de Baskische stad San Sebastian.

'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal' San Sebastian

Info Kursaal San Sebastian

Adres Avda. de Zurriola, 1 San Sebastian
Website kursaal.eus

Het 'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal', in de volksmond Kursaal, is een glazen congrespaleis aan de Playa de Zurriola in San Sebastian. Het congrespaleis Kursaal werd ontworpen door de architect Rafael Moneo en opende zijn deuren in 1999. Het Kursaal-gebouw bevat o.a. een auditorium/concertzaal voor 1800 personen en expositieruimtes, zoals de Sala Kubo.

Jazz Festival in Kursaal

Jaarlijks is het complex van Kursaal de culturele thuisbasis voor het bekende internationale filmfestival en het Heineken Jazz Festival van San Sebastian. 's Avonds is het een opvallende verschijning in het stadsbeeld van San Sebastian door de wisselende kleuren van de belichting van de glazen buitenkant van het congrespaleis Kursaal. U zult de opvallende verschijning van Kursaal dan ook niet missen in het straatbeeld tijden uw citytrip in het Baskische San Sebastian.

Kursaal San SebastianKursaal in San Sebastian

Locatie Kursaal in San Sebastian

san sebastian bezienswaardigheden
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."