Spanje / San Sebastian / Kursaal

Kursaal San Sebastian

Kursaal San Sebastian

'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal' San Sebastian: Alles over het congrespaleis Kursaal in San Sebastian. Meer over deze bezienswaardigheid Kursaal in de Baskische stad San Sebastian.

'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal' San Sebastian

Praktische informatie bezoeken Kursaal San Sebastian

Adres: Avda. de Zurriola, 1 San Sebastian
Website: http://kursaal.eus/es/

Het 'El Palacio de Congresos y Auditorio Kursaal', in de volksmond Kursaal is een glazen congrespaleis in San Sebastian. Het congrespaleis Kursaal werd ontworpen door de architect Rafael Moneo en opende zijn deuren in 1999. Het Kursaal-gebouw bevat o.a. een auditorium/concertzaal voor 1800 personen en expositieruimtes, zoals de Sala Kubo.

Jazz Festival in Kursaal

Jaarlijks is het complex van Kursaal de culturele thuisbasis voor het bekende internationale filmfestival en het Heineken Jazz Festival van San Sebastian. 's Avonds is het een opvallende verschijning in het stadsbeeld van San Sebastian door de wisselende kleuren van de belichting van de glazen buitenkant van het congrespaleis Kursaal. U zult de opvallende verschijning van Kursaal dan ook niet missen in het straatbeeld tijden uw citytrip in het Baskische San Sebastian.

Kursaal San SebastianKursaal in San Sebastian (iStock.com/AmArtPhotography)

Lokatie Kursaal in San Sebastian

Vlakbij Kursaal liggen ook:

Parte Vieja, historisch centrum San Sebastian
Monte Urgull San Sebastian
Stadhuis Ayuntamiento San Sebastian

Monte Igueldo

La Concha strand
Ayuntamnieto
san sebastian bezienswaardigheden