Spanje / San Sebastian / Eureka Museum

Eureka Museum

Science museum van San Sebastian

Eureka Museum< San Sebastian

Eureka Museum San Sebastian: Alles over het Eureka Museum, oftewel het science museum van San Sebastian op Spaansesteden.nl. Openingstijden, tickets, adres van dit wetenschap museum in San Sebastian.

Eureka Museum, science museum San Sebastian

Info Eureka Museum San Sebastian

Adres Paseo Mikeletegi, Donostia - San Sebastián
Bereikbaarheid Tram lijn 31 (Intxaurrondo-Hospitales-Altza), lijn 35 (Arriola-Antiguo-Hospitales) of lijn 28 (Amara-Hospitales)
Tickets
  • Standaard ticket: € 10,00
  • 65+ en 4-17 jaar: € 7,00
  • Onder 4 jaar gratis
Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 19:00 uur (Juli en augustus tot 20:00 uur)
  • Weekend: 11:00 - 20:00 uur.
Website: www.eurekamuseoa.es

Eureka Zientzia Museoa

Het 'Eureka museum' is het wetenschaps en sciencemuseum van San Sebastian en heet officieel Eureka Zientzia Museoa. Het museum ligt vijf kilometer buiten het stadscentrum van San Sebastian in het Parque Tecnológico van Miramón.

Het science museum is een interactief museum voor alle leeftijden, waar u door middel van moderne communicatiemiddelen en het uitvoeren van experimenten leert over allerlei gebieden van de natuurwetenschap. Zo bevat het museum o.a. de permanente tentoonstelling 'Hipatia' met 160 interactieve opdrachten verdeeld in 8 themakamers. Daarnaast een Txiki planetarium waar u een visuele reis door het heelal zult maken aan de hand van projecties, een sciencetuin en een achtbaan simulator. Verder is er in de weekenden een tentoonstelling 'Animalia' waar het nut van dieren in bepaalde ecosystemen wordt uitgelegd. Het Eureka-museum zal een ontdekking zijn voor jong en oud.

Locatie Eureka Museum San Sebastian

san sebastian bezienswaardigheden
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."