Spanje / Valencia / Mestalla stadion

Estadio Mestalla Valencia

Voetbalstadion van Valencia CF bezoeken

Estadio Mestalla Valencia

Stadion Valencia: Alles over de Mestalla forever tour, de rondleiding door het Estadio Mestalla, oftewel het stadion van de Spaanse voetbalclub Valencia CF. Lees hier alles over de stadiontour.

Stadion Valencia CF bezoeken - Mestalla forever tour

Info stadion Mestalla en tour FC Valencia

Adres Avenida de Suecia s/n Valencia
Metro Metrohalte Aragon (Lijn 5) of Facultats (Lijn 3)
Bus
  • Lijnbus 10, 32, 71 of 80.
  • Toeristenbus lijn B, halte 11
Tickets tour
Openingstijden
  • Van maandag t/m zaterdag rondleidingen: 10.30 – 12.00 – 13.30 – 16.00 uur
  • Zondag rondleidingen: 10.30 – 12.00 – 13.30 uur
Wedstrijd bezoeken? Wilt u een wedstrijd bezoeken van Valencia CF dan kunt u voor wedstrijdkaarten terecht bij deze aanbieder van wedstrijdtickets
Website valenciacf.com

Estadio Mestalla forever tour in stadion Valencia

Het Estadio Mestalla is het stadion van de voetbalclub Valencia CF. Het is mogelijk het stadion van de Spaanse topclub Valencia te bezoeken tijdens de zogenaamde Mestalla forever tour. Tijdens deze rondleiding komt u langs alle belangrijke plekken van het stadion zoals de kleedkamers, dug-out, VIP zaal, de prijzenkast, de perszaal, de kapel en de tunnel naar het voetbalveld toe.

Geschiedenis Mestalla stadion Valencia

Het Mestalla stadion uit 1923 is het oudste stadion van Spanje en Valencia CF heeft mede in dit stadion de nodige prijzen gewonnen, zoals 6 keer landskampioen van de Primera Division, 7 keer Copa del Rey, 2 keer Spaanse Super Cup, 1 keer Europacup II, 3 keer UEFA Cup, 2 keer UEFA Super Cup, 1 keer UEFA Intertoto Cup en 1 maal de Wereldbeker. Een flink gevulde prijzenkast. Het huidige stadion heeft capaciteit voor 52.469 toeschouwers, maar op dit moment wordt volop gebouwd aan een nieuw en groter stadion ('Nou Mesatalla') voor 73.000 toeschouwers Voor iedere voetballiefhebber is deze rondleiding door het Mestalla stadium een schitterende ervaring in Valencia.

Stadion Valencia CFEstadio Mestalla, het stadion van voetbalclub Valencia CF

Video: Impressie stadion Mestalla tour


Locatie Stadion Valencia (Estadio Mestalla)

Vlakbij het stadion liggen ook:

valencia voetbalstadion
Onze lezers beoordelen
4.8 (96.23%) 14 reviews
22 oktober 2023 Silvia: "De beste online reisgids over Spanje met leuke tips over de bezienswaardigheden en activiteiten in Spaanse steden."